Nilsu Berfin Aktaş Doğum Tarihi

Berfin Nilsu Aktaş 1998 Ankara doğumlu Türk oyuncudur. 17 Ağustos 1998 Doğum yeri.


Nilsu Berfin Aktas Kimdir Kac Yasinda Nereli Boyu Ve Kilosu Biliyo Org

17 Ağustos 1998 tarihinde Ankarada hayata gözlerini açan Berfin Nilsu Aktaş 169 metre boyunda 53 kilo ve Aslan burcu olan bir oyuncudurDoğma büyüme Ankaralı olan güzel oyuncu ilk olarak okul yıllarında oynamış olduğu okul gösterileri ile birlikte oyunculuğa ilgi duymaya başlamıştır.

Nilsu berfin aktaş doğum tarihi. 17 hours agoNilsu Berfin Aktaş ve Genco Özakın başrollerini paylaştığı Benim Hayatım dizisi hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbula taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor. Nilsu Berfin Aktaş aslen nerelidir. Berfin Nilsu Aktaş 1998 yılında Ankarada doğmuştur.

Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Berfin Nilsu Aktaş daha öncesinde reklam projelerinde yer almıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölününden mezun olmuştur. Merak edilen tüm soruların cevapları ve kısaca hayatı ve biyografik bilgileri.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Nilsu Berfin Aktaş vatandaşların merak konusu oldu. Berfin Nilsu Aktaş Sevgilisi Var Mı. Berfinin boyu 170 m ve kilosu da 52 olarak bilinmektedir.

Berfin Nilsu Aktaş Yaşı Kaç. 18 hours agoYeni başlayan Benim Hayatım dizisi oyuncuları merak ediliyor. Berfin Nilsu Aktaş eğitim hayatına İstanbulda devam etmektedir.

168 m- 52 kg. Yusuf Aktaş Sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan en ünlü Youtuber isimlerin başında yer almaktadır. Başarılı ve genç oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay Hamdi Alkan ve Fırat Parlak gibi usta.

Berfin Nilsu Aktaş Kimdir. Sinema ve dizi oyuncusu. Berfin Nilsu Aktaş biyografi.

1998 yılında Ankarada doğdu. İsmi medyada Berfin Nilsu Aktaş olarak da geçiyor. Hayatı ve biyografisi merak edilen isimler arasında Nilsu Berfin Aktaş geliyor.

Okul gösterilerinde de yer alan Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Gökçesi yani Berfin Nilsu Aktaş Kimdir. Berfin Nilsu Aktaş dizi sinema ve reklam oyuncusu.

Berfin Nilsu Aktaş günümüz itibariyle 23 yaşındadır. Nilsu Berfin Aktaş Doğum tarihi. 1998 yılında doğan güzel oyuncu kariyerine Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle.

Oyuncu kimliği ile tanınan Berfin Nilsu Aktaş 17081998 tarihinde dünyaya geldi. 1998 yılında Ankarada doğan güzel oyuncu Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 1995 yılında İstanbul Bağcılarda dünyaya gelmiş Yay burcudur.

19 hours agoTakip et. 17 Ağustos 1998 Doğum Yeri. 2019-Günümüz Sosyal Medyada Hakkında Nilsu Berfin Aktaş Kimdir.

İşte Nilsu Berfin Aktaş hakkında merak edilen Nilsu Berfin Aktaş kimdir Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve biyografisi gibi konuların detaylarıNİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİRDoğum tarihi. İşte Nilsu Berfin Aktaş hakkında merak edilen Nilsu Berfin Aktaş kimdir Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş merak konusu oldu.

Nilsu Berfin Aktaş Takma Adı Sahne Adı. Babasının ismi Rahmi annesinin ise. Nilsu Berfin Aktaş Tam adı.

Ekranlara ilk olarak Geleceğin Starı yarışmasıyla gelen Berfin Nilsu Aktaş yarışma da. Üç kardeş olan ünlü ismin bir kardeşi ve bir de ablası vardır. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş merak konusu oldu.

23 yaşındaNereliAnkaraTV şovları. Berfin Nilsu Aktaş diğer oyunculuk adıyla Gökçe Mollaoğlu 8 Aralık 1998 yılında başkentimiz Ankarada dünyaya gelmiştir. Boyu ve kilosu kaç.

2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışmaya katılarak ismini duyarmayı başaran Berfin dizi oyunculuğundan önce. Adı ve Soyadı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir Kaç yaşında.

Nilsu Berfin Aktaş Doğum tarihi. 18m Followers 149 Following 91 Posts - See Instagram photos and videos from Nilsu Aktaş nilsuberfinaktas. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe.

İşte Nilsu Berfin Aktaş hakkında merak edilenler. 170 m boyunda 52 kg ağırlığında. Cumartesi Sürprizi YouTube Kanalına Abone Ol httpshowtvtvbw1gqWKuzey Yıldızı İlk Aşkın Gökçesi Berfin Nilsu Aktaş kendisi ve dizi hakkında.

An itibari ile bilindiği kadarı ile sevgilisi bulunmayan Berfin. Berfin Nilsu Aktaş Doğum tarihi. 1998 21 yaşında Doğum yeri.

İlk orta ve lise eğitimini doğduğu şehir Ankarada tamamladı. 1998 yılında Ankarada doğdu. Nilsu Berfin Aktaş Doğum Tarihi.

Yapımcılığını BVB Yapımın üstlendiği dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan yönetmenliğini ise Orkun Çatak yapıyor. Ünlü isim Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 1998 senesinde doğan başarılı oyuncu Nilsu Berfin Aktaş net bir tarih olarak ne zaman doğduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Oyuncu İnstagram hesabı için tıklayın. Berfin Nilsu Aktaş 1998 yılında başkent Ankarada doğmuştur. Doğum yeri Ankara olarak belirtilmiştir.

Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu. 17 Ağustos 1998 Doğum yeri. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle bu alanda kendisini geliştirmek istemiş ve Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümünde eğitim almıştır.

Aslen Ankara doğumlu olan Berfin şu anda 21 yaşındadır. Nilsu Berfin Aktaş doğum tarihi. Doğum tarihi 1998 olarak bilinmektedir.


Nilsu Berfin Aktas Biyografya


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Kac Yasinda Ve Nereli


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Detayli Ve Guncel Biyografi


Nilsu Berfin Aktas Kimdir Kac Yasinda Nereli Boyu Ve Kilosu Biliyo Org


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Berfin Nilsu Aktas Nereli Ve Kac Yasinda Magazin Haberleri


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Nereli Kac Yasinda Boyu Kac


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Yas Boy Kilo Sevgilisi


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Gokce Mollaoglu Show Tv


Oyuncu Panosundaki Pin


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Nerelidir Berfin Nilsu Aktas Nerede Oturuyor Hazirbilgi Net


Nilsu Berfin Aktas Kimdir Nereli Kac Yasinda Fotomac


Nilsu Berfin Aktas A Ovgu Yagdirdilar Son Dakika Magazin


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Nereli Dizileri Filmleri Kimoneo


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Magazin Haberleri


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Kac Yasinda Nereli Korona Mi Oldu Instagram Hesabi


Nilsu Berfin Aktas Kimdir Kac Yasinda Nilsu Berfin Aktas Sevgilisi Kim Internet Haber


Kuzey Yildizi Ilk Ask Dizisinin Berfin Nilsu Aktas Kimdir Nilsu Aktas In Gigi Hadid Le Benzerligi Sasirtti Magazin Haberleri Haber7


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Kac Yasinda Ve Nereli


Berfin Nilsu Aktas Kimdir Son Zamanlarin Yukselen Yildizi Dizicenter

Previous
Next Post »